Hozzávalók (4 személyre):
- 1 filézett jércemell
- 40 dkg vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 cukkini
- 40 dkg burgonya
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál petrezselyem
- 1 tk. Tárkony
- 7 dkg borsos-rostélyos fűszerkeverék
- 5 dkg zsiradék
- só
Elkészítése:
A csíkokra szeletelt húst az apróra vágott sárgarépával és petrezselyemmel zsíron átsütjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, 15 perc párolás után hozzáadjuk a kockára vágott cukkinit és vízzel felengedve tovább pároljuk. Tárkonnyal, fűszerkeverékkel, sóval ízesítjük. A burgonyát karikára vágva megfőzzük, a vöröshagymát karikára szelve megpirítjuk. Tálaláskor a pirított hagymával díszítjük a húst.